Un Cop D'ull a l'Empresa

Saüc i Montnegre ajuda a les empreses a portar els seus productes al mercat, oferint el servei de transformació de les bobines. Els nostres serveis van desde el tall i rebobinat de bobines, fins a la paletització i embalatge de palets, passant pel premsat de matèries vàries per reduir-ne el volum ( estalviant així despeses de transport, espai...), o l'aplicació d'una capa de silicona per evitar l'adherència, entre altres coses. També oferim la custòdia de productes en els nostres magatzems, així com el transport, gestió dels stocks, preparació de comandes, i tot el que està relacionat amb un Operador Logístic.

Qualitat

Donem un plus de qualitat al producte desde la seva entrada fins a la seva expedició. Portem un control acurat de la seva traçabilitat, així com, controls interns de pes, metratge, amplada, presa de mostres i revisió del producte. Mitjançant els fulls de seguiment, anotem totes les dades i incidències durant el procés de cada comanda.

Història

Empresa fundada l'any 1985. La nostra empresa neix com a conseqüència de la necessitat d'externalitzar serveis per part de les empreses del nostre entorn. És per això, que prenem la determinació d'emprendre un nou negoci, amb moltes ganes i il·lusió. Actualment, segueixen els mateixos valors dels inicis, però, ja que l'activitat empresarial s'ha anat transformant al llarg d'aquests últims 15 anys, ens hem anat adaptant a les noves realitats. A dia d'avui, estem ubicats al Polígon Industrial de Gualba 08474, amb unes instal·lacions de 4.300 metres quadrats construits, en una zona privilegiada situada a uns 50 kilòmetres al nord de Barcelona en direcció França, a la mateixa AP-7.